Ga direct naar productinformatie
1 van 1


Mike Auldridge - Blues And Blue Grass (LP,Album) (Very Good Plus (VG+))

Mike Auldridge - Blues And Blue Grass (LP,Album) (Very Good Plus (VG+))

Normale prijs €7,00 EUR
Normale prijs Aanbiedingsprijs €7,00 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw.

Media Condition: Very Good Plus (VG+)
Sleeve Condition: Very Good Plus (VG+)



Recorded March 1974 at Track Recorders, Washington, D. C..


A1. New Campton Races 2:05
A2. Mexican Rose 2:35
A3. Killing Me Softly 2:53
A4. This Ain't Grass 2:35
A5. 8 More Miles To Louisville 2:33
A6. The Sum Of Marcy's Blues 3:42
B1. Bottom Dollar 2:42
B2. Struttin' The Blues 2:03
B3. Panhandle Country 2:12
B4. Summertime 2:56
B5. Walk Don't Run 2:55
B6. Everybody Slides 4:15


Barcode and Other Identifiers:


Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect
Alle details bekijken