Inkoop

Op zoek naar een koper voor uw lp's of singles? Bij Memories and Music bent u aan het juiste adres!

Bij Memories and Music zijn we gespecialiseerd in het opkopen van individuele albums, complete collecties en grote partijen lp's en singles. Of het nu gaat om pop, rock, kindermuziek, jazz, klassiek, blues, of elk ander muziekgenre, wij zijn geïnteresseerd in uw verzameling! Onze expertise strekt zich uit over alle muziekstijlen en tijdperken, wat betekent dat uw collectie altijd in goede handen is.

Waarom kiezen voor Memories and Music?

  • Uitgebreide ervaring: Met jarenlange ervaring in de muziekbranche, weten we precies wat uw lp's en singles waard zijn. U kunt vertrouwen op een eerlijke en deskundige waardebepaling.
  • Breed interessegebied: Wij kopen lp's en singles in alle genres. Of u nu oude jazzplaten, blues- en rockalbums uit de jaren '70, of kindermuziek hebt, wij zijn geïnteresseerd.
  • Gemak: Wij nemen het werk uit uw handen. Laat het ons weten, en wij komen uw collectie graag bij u thuis ophalen, waar u ook woont.
  • Eenvoudig contact: Heeft u lp's of singles die u wilt verkopen? Vul dan ons eenvoudige contactformulier in op onze website of bel ons direct op 0181-508044. We nemen snel contact met u op om de details te bespreken.

Hoe werkt het?

  1. Contact opnemen: Vul ons online contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons op 0181-508044 om uw lp's en singles aan te bieden.
  2. Waardebepaling: Wij geven u een eerlijke schatting van de waarde van uw collectie op basis van de huidige marktprijzen en de staat van uw lp's of singles.
  3. Ophalen: Als u akkoord gaat met ons aanbod, plannen we een afspraak om de collectie bij u thuis op te halen, ongeacht waar u zich bevindt.
  4. Betaling: U ontvangt direct de afgesproken betaling, zonder verborgen kosten of verrassingen.

Bij Memories and Music krijgt u de beste prijs voor uw lp's en singles

Ons doel is om u een eerlijke prijs te bieden voor uw lp's en singles, zodat u tevreden bent met de transactie. Wij begrijpen de waarde van muziek en behandelen elke collectie met zorg en respect. Of u nu een enkele plaat wilt verkopen of een hele collectie, wij staan voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel mensen kiezen voor Memories and Music. Uw muziek is bij ons in goede handen.

Verkoop uw lp's en singles met vertrouwen bij Memories and Music!