Over ons

Welkom bij Memories and Music, waar de etalage een verhaal vertelt! Onze winkel is een prachtige toevoeging aan het hart van Brielle, gelegen in het centrum aan de Markt 2. Sinds 2020 bevindt onze winkel zich op het hoekje van de Markt, gevuld met alles wat met muziek te maken heeft.

Ontdek een schatkamer vol elpees, singles, dvd's, cd's, en muziekgerelateerde kunst en memorabilia. Van gadgets tot platenspelers en jukeboxen, hier vindt u alles voor de echte muziekliefhebber. Verken ook onze collectie bladmuziek en boeken, mogelijk zelfs van uw favoriete artiest.

Stap binnen en laat u betoveren door de tijdloze klanken en herinneringen die hier tot leven komen. Iedereen is van harte welkom in onze winkel. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

Bij ons is muziek niet gebonden aan leeftijd. Of je nu jong bent, oud, een gepassioneerde muziekliefhebber of gewoon geïnteresseerd, je bent hier thuis. We bieden een scala aan muziek, van klassiekers tot hedendaagse hits, voor alle generaties. Zoekt u een koper voor uw lp's of singles? Bij Memories and Music bent u aan het juiste adres! Wij kopen graag uw vinyl.

Bij ons draait alles om de muziek. Kom binnen en laat je onderdompelen in de tijdloze klanken en sfeer van Memories and Music. We helpen u graag verder!

Groet, Jacqueline en Chris