Ga direct naar productinformatie
1 van 5


Brothers Four, The - The Brothers Four Songbook (LP,Compilation) (Very Good Plus (VG+))

Brothers Four, The - The Brothers Four Songbook (LP,Compilation) (Very Good Plus (VG+))

Normale prijs €10,00 EUR
Normale prijs Aanbiedingsprijs €10,00 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw.

Media Condition: Very Good Plus (VG+)
Sleeve Condition: Very Good Plus (VG+)




A1. Greenfields 3:04
A2. Where Have All The Flowers Gone 3:35
A3. Seven Daffodils 2:41
A4. The Green Leaves Of Summer 2:55
A5. Puff (The Magic Dragon) 3:20
A6. Tie Me Kangeroo Down, Sport 2:21
A7. If I Had A Hammer 2:15
A8. 500 Miles 2:47
B1. Try To Remember 2:53
B2. Let's Get Together 2:38
B3. Both Sides Now 2:51
B4. Four Strong Winds 2:40
B5. Come To My Bedside, My Darlin' 3:00
B6. Changes 2:29
B7. Yesterday 2:48
C1. San Francisco Blues 2:03
C2. House Of The Rising Sun 3:00
C3. Yellow Bird 2:26
C4. Goodnight Irene 2:30
C5. Jamaica Farewell 2:56
C6. The Midnight Special 2:46
C7. The John B. Sails 3:44
C8. This Land Is Your Land 2:35
D1. Scarlet Ribbons 2:36
D2. Abraham, Martin & John 3:15
D3. Medley: I've Got To Get A Message To You, Words, I Started A Joke 3:03
D4. And I Love Her 2:52
D5. El Paso 4:37
D6. Michael Row The Boat Ashore 2:29
D7. Nobody Knows 2:57


Barcode and Other Identifiers:

Matrix / Runout 01-88599-1A-1 A NL
Matrix / Runout 01-88599-1B-1 A NL
Matrix / Runout 01-88599-1C-1 B NL
Matrix / Runout 01-88599-1D-1 B NL
Label Code LC0149


Phonographic Copyright (p) CBS Grammofoonplaten B.V.
Pressed By CBS, Haarlem

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect
Alle details bekijken