Memories and Music

The art of playing

Welkom bij Memories and Music

!!Corona update!!

Wij zij weer geopend op afspraak!

Ook kunt u nog bij ons terecht voor de leukste en origineelste cadeaus, lp's en singles! Ga naar het kopje coronashop voor de aanbiedingen.Onderaan elke rubriek vindt u het pdf bestand met de voorraad!


Dé zaak waar voor de ouderen een stukje nostalgie herleeft; dé zaak waar de jongeren zich in een museum wanen. Een zaak waar oude herinneringen gaan herleven, nieuwe herinneringen worden gemaakt maar vooral, ..... waar de muziek van zich laat horen.

Memories and Music is waar u moet zijn voor elpees, singles, dvd's, cd's, muziek gerelateerde kunst,  memorabilia, gadgets, platenspelers, jukeboxen enz. We verkopen ook bladmuziek en boeken; misschien wel van u favoriete artiest. En doet u graag een bordspel; ook hiervan hebben wij een groot assortiment. Gezellig is het in ieder geval altijd en in de koffiecorner kunt u genieten van een alcoholvrij drankje.

We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom eens langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen! 

 

E-mailen
Bellen