Ga direct naar productinformatie
1 van 5

Interscope Records

Lady Gaga, Bradley Cooper - A Star Is Born Soundtrack (LP,Album) (Mint (M))

Lady Gaga, Bradley Cooper - A Star Is Born Soundtrack (LP,Album) (Mint (M))

Normale prijs €49,00 EUR
Normale prijs Aanbiedingsprijs €49,00 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw.

Media Condition: Mint (M)
Sleeve Condition: Mint (M)



With sticker:
"2 LP Set 
The complete musical experience
Including movie dialogue
Plus 10 photo prints

This compilation (P) & (C) 2018 Interscope Records  Motion Picture Artwork & Photography (C) 2018 Warner Bros. Entertainment Inc.
Made in the EU.


A1. Cast of 'A Star Is Born' - Intro 0:20
A2. Bradley Cooper - Black Eyes 3:04
A3. Lady Gaga - Somewhere Over The Rainbow (Dialogue) 0:42
A4. Lady Gaga, Bradley Cooper, Anthony Ramos, Shangela Laquifa - Fabulous French (Dialogue) 0:19
A5. Lady Gaga - La Vie En Rose 3:00
A6. Bradley Cooper, Lady Gaga - I'll Wait For You (Dialogue) 0:19
A7. Bradley Cooper - Maybe It's Time 2:39
A8. Bradley Cooper, Lady Gaga - Parking Lot (Dialogue) 0:31
A9. Bradley Cooper - Out Of Time 2:52
A10. Bradley Cooper - Alibi 3:03
B11. Bradley Cooper, Lady Gaga - Trust Me (Dialogue) 0:32
B12. Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow 3:36
B13. Bradley Cooper, Lady Gaga - First Stop, Arizona (Dialogue) 0:10
B14. Lady Gaga, Bradley Cooper - Music To My Eyes 3:19
B15. Lady Gaga, Bradley Cooper - Diggin' My Grave 3:57
B16. Bradley Cooper, Lady Gaga - I Love You (Dialogue) 0:19
B17. Lady Gaga - Always Remember Us This Way 3:30
B18. Lady Gaga, Rafi Gavron - Unbelievable (Dialogue) 0:29
C19. Bradley Cooper, Lady Gaga - How Do You Hear It? (Dialogue) 0:14
C20. Lady Gaga - Look What I Found 2:54
C21. Bradley Cooper, Lady Gaga - Memphis (Dialogue) 0:24
C22. Lady Gaga - Heal Me 3:17
C23. Lady Gaga, Bradley Cooper - I Don't Know What Love Is 2:57
C24. Lady Gaga - Vows (Dialogue) 0:17
C25. Lady Gaga - Is That Alright? 3:10
C26. Alec Baldwin, Donald King (3), Michael Mancini, Gena Rositano - SNL (Dialogue) 0:13
C27. Lady Gaga - Why Did You Do That? 3:02
C28. Lady Gaga - Hair Body Face 3:23
D29. Lady Gaga, Bradley Cooper - Scene 98 (Dialogue) 0:35
D30. Lady Gaga - Before I Cry 4:18
D31. Bradley Cooper - Too Far Gone 1:26
D32. Lady Gaga, Sam Elliott - Twelve Notes (Dialogue) 1:04
D33. Lady Gaga - I'll Never Love Again (Film Version) 4:39
D34. Lady Gaga - I'll Never Love Again (Extended Version) 5:29


Barcode and Other Identifiers:

Barcode 602567775546
Barcode 6 02567 77554 6
Label Code LC 06406
Matrix / Runout 24640 1A 00602567775546 00602567972334-A JVH STERLING
Matrix / Runout 24640 1B 00602567775546 00602567972334-B JVH STERLING
Matrix / Runout 24640 1C 00602567775546 00602567972341-C2 JVH STERLING
Matrix / Runout 24640 1D 00602567775546 00602567972341-D JVH STERLING
Matrix / Runout 24640 2A JVH STERLING B 00602567972341-A2
Matrix / Runout 24640 2B JVH STERLING B 00602567972341-B2
Matrix / Runout 24640 2C JVH STERLING B 00602567972341-C2
Matrix / Runout 24640 2D JVH STERLING B 00602567972341-D2
Rights Society BIEM / SDRM


Phonographic Copyright (p) Interscope Records
Copyright (c) Interscope Records
Copyright (c) Warner Bros. Entertainment Inc.
Copyright (c) Metro-Goldwyn-Mayer, Inc.
Mastered At Sterling Sound
Pressed By Record Industry

Data provided by Discogs
Product listed via Disconnect
Alle details bekijken